Back to TOP48
      Tack för hjälpen Karl!
  En dag för sent pga renovering.
  Credit to GlennPeb @ www.sxc.hu for the gorilla.
   


  Inspirerad av Banksy.
 


 
Om en vecka är det dax för PellyBonanza! En minifestival som en vän och jag har organiserat. Här har ni den officiella postern.


 Nakenchock!
 


Tänkte passa på att promota min app QuizFuzz, tanka ner den o prova!
Hälften klart! Nu går det fort!

 Som vissa kanske har märkt ligger jag en vecka back eftersom min iMac krashade förra veckan. Nu är den i alla fall tillbaka och jag planerar att hamna i fas igen nästa vecka.


Det är kanske tveksamt ifall denna kvalar in som ett självporträtt men här är den iaf. Lite poetisk sådär.U jelly?
Trololol...


  Vardagsrumsäventyr
20 veckor har passerat och det har hunnit bli sommar i Malmö. Nästan.


  Visa dina bra sidor
Resultatet av ett relativt vanligt bildtrick som jag har velat prova på.Dax att deffa
Med en månad kvar till sommaren är det kanske tid att börja komma i form så man kan klämma ner sig i sina speedos i juni.
 


 
The best a man can get
Gillette går back to basics med sin nya produktlansering.Ge mig sommar!
Jag har fått mersmak efter vårhintarna, det är dax för varmare tider nu.
 


 
Ruuuumpaaah
Jag har varit bortrest halva veckan så det fick bli en lite småslarvig bild idag. En liten tribut till The Boss helt enkelt.


 
I'm blue da ba dee
En liten vända in i filmens värld i widescreen-format blev det denna veckan. Grymt kul att bygga upp hela kulissen och karaktären från scratch.Välklädd påskhare
Det har redan gått hela 13 veckor sedan starten vilket betyder att 1/4 av Projekt 52 är avklarat. Glad påsk på er!
 The earth hour is upon us
Idag hålls Earth hour för sjunde gången och denna veckans bild har jag skapat som en tribut för att ära hela konceptet. Glöm inte släcka 20.30!
 Tråkigt värre
Jag har varit i Stockholm hela veckan för tävlingen 48h (se min grupps bidrag här) och har därav inte hunnit skapa någon storartad bild. Jag lovar häftigare grejer nästa vecka!
 Andas in, andas ut
Har haft ett rätt späckat schema denna veckan men här glider i alla fall en harmonisk bild upp två timmar efter deadline.
 Tabasco thursday
Denna veckan har jag för första gången jobbat med att plåta eld. Här har ni resultatet.
 Sluta aldrig vara barnslig
Barn är ärliga. Barn är kreativa och har en otrolig fantasi. Med tiden får vi alla lära oss att vi måste göra saker på ett visst sätt. Samhället ger oss ramar för hur saker "ska" vara och som hämmar vår kreativitet. Veckans bild är inspirerad av en serie bilder av Cristian Girotto. Sluta aldrig vara barnslig.
 På väg ut ur skolådan
För två veckor sen satt jag på en tändsticksask, det har hänt lite sedan dess. Jag har länge känt att jag växt ur min studentlägenhet i Lund men nu har jag fixat lägenhet i Malmö och ska snart packa ihop mina grejer och bege mig tillbaka till min hembygd.
 A really bad hairday & back to top
En gammal idé som jag nu kunnat genomföra när jag har kaluffsen för det. En mycket enkel ljus-setup med bara några tillböjda pinnar som rekvisita. Denna veckan bjuder jag även på en liten "Back to Top-knapp" som dyker upp när ni scrollar ner.
 Honey, I shrunk myself
Femte inlägget på P52P blir min version av Nils Karlsson pyssling. Ha en riktigt god helg alla!
 I am an iMan
Fotografisk imitation av den beligiske surrealistmålaren René Magrittes tavla The Son of Man från 1964. Magritte sa att målningen visar oss om mänskligheten. Allt vi ser döljer något annat som vi också vill se. Vi vill alltid se vad som är dolt och vad det synliga inte visar oss.
 


 
Välansad & allmänt vårdad
Jag känner mig lite naken. Skolan är slut och slutspelsskägget är borta. Projekt 52 Porträtt leker i alla fall vidare och jag har lite nya idéer som ska förbättra sidan över de kommande veckorna. Håll er uppdaterade!Man blir rätt sliten efter tre år i Lund
Imorrn skriver jag min sista tenta och avslutar 3 år i Lund. Därefter ska jag så småningom börja leta mig tillbaka till goa Malmöe. Tack för tre fantastiskt roliga år Lund!
 Första veckan, första inlägget, första bilden
Och även första sortens bloggliknande inlägg för mig. Jag, Pelle Bergkvist, har startat det här projektet med målet att under hela 2013 lägga upp ett självporträtt i veckan. Syftet är enkelt, jag vill utveckla mig själv och ha kul samtidigt. Jag ska försöka variera mig i olika stilar och koncept. Förhoppningsvis kommer någon annan än jag även tycka att detta är kul.